Global levering
Vi sender globalt
Topprangerte Service
Utmerket kundeanmeldelser
Gratis retur
100% tilfredshet garantert
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme dagssending
Ukedagens bestillinger satt før kl
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier

CO2 Supermarket Anmeldelser

Kunde anmeldelser

Gjennomsnittlig rangering

Individuelle omtaler

Paul . Verifisert kjøper 16th Jan 2021
Fungerer bra, trenger bare tidtakeren som skal leveres. Fungerer bra, trenger bare tidtakeren som skal leveres. CO2-magnetventil med integrert nåleventil for plantede akvarier
Linda . Verifisert kjøper 16th Jan 2021
Fantastisk Plantene mine elsker det Fantastisk Plantene mine elsker det Nano Aquarium CO2 System for Planted Tank 20L - 100L
Lex M. Verifisert kjøper 14th Jan 2021
Stor diffusor, veldig fornøyd med den. Stor diffusor, veldig fornøyd med den. Blizzard Inline Atomizer CO2 Diffuser - for 12 / 16mm slange
Teut W. Verifisert kjøper 13th Jan 2021
Veldig bra enhet, det er min andre av disse jeg har en for 10 år siden, så bytt den ut med en ny. Fungerer perfekt. Veldig bra enhet, det er min andre av disse jeg har en for 10 år siden, så bytt den ut med en ny. Fungerer perfekt. WEIPRO pH CO2-kontroller for plantede akvarier
Jamie H. Verifisert kjøper 12th Jan 2021
Flott pakke for å komme i gang med co2. Alt du trenger. Flott Flott pakke for å komme i gang med co2. Alt du trenger. Flott Avansert akvarium CO2 system for plantetank 80L - 500L
Roy T. Verifisert kjøper 11th Jan 2021
Jeg har to av disse og har brukt dem i 9 måneder, ingen problemer, fungerer bra. Kontrollene er alle analoge snarere enn et komplisert digitalt system, så det er en doddle å sette opp - legg elektroden i den ene løsningen og vri på knappen for å få verdien, deretter den andre løsningen og den andre knotten. Still inn ønsket pH med en tredje knott. Les mer... Jeg har to av disse og har brukt dem i 9 måneder, ingen problemer, fungerer bra. Kontrollene er alle analoge snarere enn et komplisert digitalt system, så det er en doddle å sette opp - legg elektroden i den ene løsningen og vri på knappen for å få verdien, deretter den andre løsningen og den andre knotten. Still inn ønsket pH med en tredje knott. Fin klar visning. Min eneste kritikk er at knottene er litt følsomme, så det er nødvendig med en lett berøring for å sette verdiene. UP pH CO2-kontroller for plantede akvarier
Jerome A. Verifisert kjøper 11th Jan 2021
Tre kommentarer: kvalitet, kvalitet, kvalitet. Topphylleteknikk. Flott produkt. Vel verdt prisen. Tre kommentarer: kvalitet, kvalitet, kvalitet. Topphylleteknikk. Flott produkt. Vel verdt prisen. SodaStream Cylinder Refill Adapter
Nigel J. Verifisert kjøper 10th Jan 2021
Enkel og enkel å installere. Enkel og enkel å installere. Avansert akvarium CO2 system for plantetank 80L - 500L
Katja D. Verifisert kjøper 9th Jan 2021
Veldig bra liten enhet. Veldig bra liten enhet. Bazooka Atomizer CO2-diffusor - stor for akvarier opp til 500 liter
Ciprian C. Verifisert kjøper 8th Jan 2021
Topp service !!! Den beste !!! Topp service !!! Den beste !!! Utskifting SodaStream Valve
Se flere omtaler  Loading
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt