Global levering
Vi sender globalt
Topprangerte Service
Utmerket kundeanmeldelser
Gratis retur
100% tilfredshet garantert
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme dagssending
Ukedagens bestillinger satt før kl
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier

CO2 Supermarket Anmeldelser

Kunde anmeldelser

Gjennomsnittlig rangering

Individuelle omtaler

Adam S. Verifisert kjøper 28th Jul 2021
Alt perfekt, akkurat det jeg ønsket! Alt perfekt, akkurat det jeg ønsket! Ultimate-SE Dual Stage CO2 System for Planted Aquarium Tank 20L - 500L +
David . Verifisert kjøper 25th Jul 2021
Topp kvalitet regulator. Veldig følsom nåleventil som gjør justering veldig enkelt! Topp kvalitet regulator. Veldig følsom nåleventil som gjør justering veldig enkelt! Ultimate-SE CO2-regulator med to faser
Graham P. Verifisert kjøper 24th Jul 2021
Utmerket lett å se på bobler Utmerket lett å se på bobler Regulator CO2-boballteller med innebygd tilbakeslagsventil
Douglas M. Verifisert kjøper 23rd Jul 2021
Ingen klager, det gjør det det er ment å gjøre. Trengte mye mykning i varmt vann for å komme over kontakten min, men det var mitt størrelsesproblem. Ingen klager, det gjør det det er ment å gjøre. Trengte mye mykning i varmt vann for å komme over kontakten min, men det var mitt størrelsesproblem. 4 / 6mm svart polyuretan CO2-motstandsrør
Michael K. Verifisert kjøper 21st Jul 2021
Passer perfekt, kan absolutt anbefales. Passer perfekt, kan absolutt anbefales. Nano Regulator til SodaStream Adapter
Roy S. Verifisert kjøper 16th Jul 2021
Gode produkter god service. Hva mer kan man spørre om? Gode produkter god service. Hva mer kan man spørre om? 4 / 6mm svart polyuretan CO2-motstandsrør
Simon C. Verifisert kjøper 16th Jul 2021
Jeg gjorde feilen ved å kjøpe et Tropica nano-system bare for raskt å innse hvor dritt det var - ingen solenoid, nåleventilen er forferdelig og billigst av den billige diffusoren. Jeg solgte det til en annen fattig intetanende person og kjøpte dette i stedet, og alt er så mye bedre! Regulatoren er strålende som diffusoren, og alle andre biter som drop checker Les mer... Jeg gjorde feilen ved å kjøpe et Tropica nano-system bare for raskt å innse hvor dritt det var - ingen solenoid, nåleventilen er forferdelig og billigst av den billige diffusoren. Jeg solgte det til en annen fattig intetanende person og kjøpte dette i stedet, og alt er så mye bedre! Regulatoren er strålende som diffusoren, og alle andre biter som drop checker fungerer veldig bra. Nano Aquarium CO2 System for Planted Tank 20L - 100L
Callum E. Verifisert kjøper 16th Jul 2021
Enkel å installere og fungerer bra. Leveres også med en ekstra vaskemaskin og O-ring (for hurtigkobling) som er en fin touch. Enkel å installere og fungerer bra. Leveres også med en ekstra vaskemaskin og O-ring (for hurtigkobling) som er en fin touch. SodaStream tilkoblingsslange (DIN 477 - Storbritannia / Europa)
Andy P. Verifisert kjøper 15th Jul 2021
Fantastisk kommunikasjon med selskapet. Rask levering og ventilene gir godbit. Jeg skjønte ikke at Sodastream monterte en sprutventil, da jeg hadde fylt en flaske et par ganger, men deretter ødela tre ventiler på rad. Disse ventilene fungerer perfekt. Fantastisk kommunikasjon med selskapet. Rask levering og ventilene gir godbit. Jeg skjønte ikke at Sodastream monterte en sprutventil, da jeg hadde fylt en flaske et par ganger, men deretter ødela tre ventiler på rad. Disse ventilene fungerer perfekt. Utskifting SodaStream Valve
Peter . Verifisert kjøper 13th Jul 2021
Tok en stund å montere alle bitene. Etter å ha lest all informasjonen for den tredje gangen. Jeg monterte den. Da jeg slo på CO2 hadde jeg en massiv lekkasje på regulatoren. Trodde at jeg ikke kunne stramme regulatorens ryggmutter, prøvde igjen, fremdeles lekker, og fant ut at unbrakonøkkelen som fulgte med regulatorsettet strammer mutteren på regulatoren. Les mer... Tok en stund å montere alle bitene. Etter å ha lest all informasjonen for den tredje gangen. Jeg monterte den. Da jeg slo på CO2 hadde jeg en massiv lekkasje på regulatoren. Trodde at jeg ikke kunne stramme regulatorens ryggmutter, prøvde igjen, fremdeles lekker, og fant ut at unbrakonøkkelen som fulgte med regulatorsettet strammer mutteren på regulatoren. alle sortert ingen lekkasjer godt fornøyd Pro Aquarium CO2 System for Planted Tank 20L - 500L +
Se flere omtaler  Loading
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt