Global levering
Vi sender globalt
Topprangerte Service
Utmerket kundeanmeldelser
Gratis retur
100% tilfredshet garantert
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme dagssending
Ukedagens bestillinger satt før kl
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier

CO2 Supermarket Anmeldelser

Kunde anmeldelser

Gjennomsnittlig rangering

Individuelle omtaler

Ian G. Verifisert kjøper 22nd Apr 2021
Godt laget, solid stykke sett. Følg de klare instruksjonene som ble lastet ned fra nettstedet om montering og bruk, og fylte de to første sylindrene enkelt og raskt. Bare mindre uenighet er at manometeret er veldig lite, og hvis det ender oppover etter montering er det veldig vanskelig å lese. Når det er sagt, er det faktisk ikke nødvendig; etter første gang Les mer... Godt laget, solid stykke sett. Følg de klare instruksjonene som ble lastet ned fra nettstedet om montering og bruk, og fylte de to første sylindrene enkelt og raskt. Bare mindre uenighet er at manometeret er veldig lite, og hvis det ender oppover etter montering er det veldig vanskelig å lese. Når det er sagt, er det faktisk ikke nødvendig; etter første gang brydde jeg meg ikke om å sjekke det. Du kan høre gassen strømme og stoppe, og veiing av fylt sylinder på slutten forteller deg at den er full. Anbefalt - etter å ha lest anmeldelser av andre billigere produkter, og med tanke på hvor mye fylling dine egne CO2-sylindre sparer, virker dette vel verdt de små ekstra kostnadene. SodaStream Cylinder Refill Adapter
Tim D. Verifisert kjøper 22nd Apr 2021
Veldig fornøyd med dette produktet og også med selgeren Veldig fornøyd med dette produktet og også med selgeren CO2-solenoidventil for plantede akvarier
Paul R. Verifisert kjøper 19th Apr 2021
Dette er et veldig smart, men likevel enkelt utstyr. Det produserer en virvel der boblene som hopper av ballene, brytes ned og løses raskt opp i vannet før de går ut i akvariet. Vedlikehold er ganske enkelt når det til slutt trenger rengjøring. Planteveksten min har akselert, så jeg er veldig fornøyd med dette kjøpet og de nyttige rådene jeg Les mer... Dette er et veldig smart, men likevel enkelt utstyr. Det produserer en virvel der boblene som hopper av ballene, brytes ned og løses raskt opp i vannet før de går ut i akvariet. Vedlikehold er ganske enkelt når det til slutt trenger rengjøring. Planteveksten min har akselert, så jeg er veldig fornøyd med dette kjøpet og de nyttige rådene jeg fikk fra C02 Supermarket om det før jeg kjøpte. Reactor CO2-diffusor - stor for akvarier opp til 500L
James Y. Verifisert kjøper 15th Apr 2021
Disse er ideelle for min 25 liters nano-plantede tank, og når de settes opp riktig, varer de rimelig lenge før du trenger å bytte dem. Utmerket kundeservice og produktkvalitet som alltid. Disse er ideelle for min 25 liters nano-plantede tank, og når de settes opp riktig, varer de rimelig lenge før du trenger å bytte dem. Utmerket kundeservice og produktkvalitet som alltid. 88g CO2-kassett for Nano-CO2-systemer
Vladimir . Verifisert kjøper 14th Apr 2021
Flott sett. Hvert stykke er godt laget med kvalitet. Den beste forholdet pris-verdi Flott sett. Hvert stykke er godt laget med kvalitet. Den beste forholdet pris-verdi Nano Aquarium CO2 System for Planted Tank 20L - 100L
Chris F. Verifisert kjøper 13th Apr 2021
Enkel å sette opp. Bobleteller ser ut til å gå tom for vann på omtrent en uke. Enkel å sette opp. Bobleteller ser ut til å gå tom for vann på omtrent en uke. Avansert akvarium CO2 system for plantetank 80L - 500L


Small logo for CO2 Supermarket
Svar fra CO2 Supermarket
Tips: Bruk en lett mineralolje, som babyolje, i stedet for vann.

Peter F. Verifisert kjøper 12th Apr 2021
Veldig god service var raskere enn de fleste som tilbyr dette produktet. Veldig god service var raskere enn de fleste som tilbyr dette produktet. CO2 Drop Checker Solution 15ml
Jamie P. Verifisert kjøper 11th Apr 2021
Flott vare så mye bedre enn en intern tank diffusor. Bobler er mye mindre og bedre opptak av co2 Flott vare så mye bedre enn en intern tank diffusor. Bobler er mye mindre og bedre opptak av co2 Blizzard Inline Atomizer CO2 Diffuser - for 16 / 22mm slange
Krzysztof M. Verifisert kjøper 10th Apr 2021
Flott produkt! Fungerer bra i min nano-oppsett. Flott produkt! Fungerer bra i min nano-oppsett. CO2-magnetventil med integrert nåleventil for plantede akvarier
Norman S. Verifisert kjøper 9th Apr 2021
Enkel oppsett av god kvalitet. Enkel oppsett av god kvalitet. CO2-regulator med magnetventil og dobbeltmålere
Se flere omtaler  Loading
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt