Global levering
Vi sender globalt
Topprangerte Service
Utmerket kundeanmeldelser
Gratis retur
100% tilfredshet garantert
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme dagssending
Ukedagens bestillinger satt før kl
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Hjem > Komplett Akvarium CO2 System Sett > Dual Stage CO2-systemer > Ultimate-pro Dual Stage Co2-system For Plantet Akvarietank 20l - 500l +

Ultimate-Pro Dual Stage CO2-system For Plantet Akvarietank 20L - 500L +

2 633,99 kr

Systemtilpasning

Oppdateringskurv
318,49 kr
Ekstra output manifold og boble counter for Ultimate-Pro-regulator
 

Nøkkelord

  • Topp av serien Ultimate Dual Stage Regulator med justerbart utgangstrykk, presisjonsnålventil, doble trykkmålere og 12V DC magnetventil for tidsstyrt kontroll av CO2-dosering (strømtransformator inkludert).
  • Legg til flere outputmanifolder raskt og enkelt for å betjene flere diffusorer.
  • Presisjonsboble-teller.
  • Enkel CO2-adapter (valgfritt).
  • Høy ytelse CO2-diffusor.
  • Slippkontroll for korrekt CO2-dosering.
  • Plantegjødsel for komplett plantenæring.
  • 3m Polyuretanrør av høy kvalitet.
  • 4 x sugeklemmer for ryddig slange.
 

Beskrivelse

Ultimate-Pro Dual Stage CO2-systemet gir det høyeste nivået av ytelse og kontroll for CO2-dosering av akvariet. Hver komponent i systemet er den aller beste tilgjengelig og oser av kvalitet.

Ultimate Dual Stage CO2 Regulator kommer med en høykvalitets 12V DC magnetventil som gir sikker, lav temperatur og garantert ingen støydrift. En nålventil med høy presisjon er installert som standard og gir rask, nøyaktig og enkel justering av CO2-dosering slik at den nøyaktige dosen kan oppnås og opprettholdes ved akkompagnement av presisjonsbobletelleren. Det justerbare utgangstrykket sikrer at regulatoren kan dekke behovene til ethvert akvarium, fra et 30L nanoakvarium til et 3000L liters akvarium ved bruk av 6 diffusorer.

Magneten til regulatoren er koblet til (valgfri) pH-regulator, som kontinuerlig overvåker pH-nivået i akvariet og slår av og på CO2 i henhold til dette for å opprettholde stabile pH og CO2-nivåer. Brukt sammen med Drop Checker, kan du identifisere det optimale pH og CO2-nivået for akvariet ditt og opprettholde de nøyaktige parametrene. Tilveiebringelse av disse stabile forholdene vil fremme sunnere plantevekst og også bidra til å hemme algevekst.

Distribusjonsalternativene som leveres med CO2-systemet er i 'forstøver' -familien av diffuser, som produserer utrolig små ('atomstore') bobler som lett diffunderer i akvarievannet og gir eksepsjonelle nivåer av diffusjon. Dette betyr at mer av CO2 blir "absorbert" og at veldig lite CO2 er bortkastet.

CO2 som diffunderes i akvarievannet brukes av plantene under fotosyntesen, men for å vokse nye cellestrukturer trenger plantene tilgang til et bredt utvalg av makro- og mikronæringsstoffer. Uten disse essensielle byggesteinene vil plantene til slutt gå til grunne, selv med tilsetning av CO2. (Valgfri) plantegjødsel som følger med 'Ultimate Dual Stage CO2 System', vil gi akvarieplantene dine alle nødvendige næringsstoffer og elementer de trenger for å vokse og blomstre.

(Valgfri) 'Enkel CO2-adapter' gir deg muligheten til å bruke lett tilgjengelige CO2-sylindere som CO2-kilde for systemet ditt. Ved hjelp av en adapter kan du bruke en SodaStream, en engangssveising eller en Paintball CO2-sylinder. Dette sikrer at du alltid vil kunne kildes til gassen til CO2-systemet ditt på en kostnadseffektiv og praktisk måte fra butikker i gatene.

Å sette alt dette sammen gjør Ultimate Dual Stage CO2 System til det aller beste akvarium CO2-systemet som pengene kan kjøpe.
 

Kunde anmeldelser

Gjennomsnittlig rangering

Individuelle omtaler

Gabriel S. Verifisert kjøper 28th May 2021
Flott produkt og service fra co2 supermarked - flott selskap å takle. Flott produkt og service fra co2 supermarked - flott selskap å takle.
Anthony C. Verifisert kjøper 22nd May 2021
Dette er et strålende system, enkelt å bruke, utmerket kvalitet og plantene mine vokser som aldri før. Sterkt anbefalt! Dette er et strålende system, enkelt å bruke, utmerket kvalitet og plantene mine vokser som aldri før. Sterkt anbefalt!
Nick K. Verifisert kjøper 23rd Mar 2021
Det desidert beste systemet på markedet! Det desidert beste systemet på markedet!
Mark D. Verifisert kjøper 24th Sep 2020
Flott produkt og service fra CO2 Supermarket. Sterkt anbefalt! Flott produkt og service fra CO2 Supermarket. Sterkt anbefalt!
Axel T. Verifisert kjøper 20th Sep 2020
Fantastisk! Det har bare vært i en uke, og plantene mine vokser allerede mye bedre. Perler også som jeg aldri har sett før. Fantastisk! Det har bare vært i en uke, og plantene mine vokser allerede mye bedre. Perler også som jeg aldri har sett før.
Gregory L. Verifisert kjøper 17th Sep 2020
Flott sett og fantastisk verdi. Alt er toppmarked. Veldig glad! Flott sett og fantastisk verdi. Alt er toppmarked. Veldig glad!
Andrew S. Verifisert kjøper 10th Sep 2020
Etter lang tid å tenke på å få et CO2-system, tok jeg endelig steget og kjøpte Ultimate-Pro-systemet. Det var enkelt å få oppsett, det tok kanskje 20 minutter og litt tid i løpet av de neste dagene å justere for å få CO2-nivåene ringt inn ved hjelp av den veldig nyttige drop checker som fulgte med settet. Jeg har brukt den i Les mer... Etter lang tid å tenke på å få et CO2-system, tok jeg endelig steget og kjøpte Ultimate-Pro-systemet. Det var enkelt å få oppsett, det tok kanskje 20 minutter og litt tid i løpet av de neste dagene å justere for å få CO2-nivåene ringt inn ved hjelp av den veldig nyttige drop checker som fulgte med settet. Jeg har brukt den i et par uker nå, og jeg kan allerede se en enorm forbedring i plantene mine. Alt i betraktning er jeg veldig fornøyd med kjøpet mitt!
Kim F. Verifisert kjøper 27th Aug 2020
Jeg har alltid kjempet for å få plantene mine til å vokse, og jeg har brukt co2-systemet i noen uker nå, og heller enn at plantene mine dør, de faktisk vokser. Unødvendig å si at jeg er veldig glad og takker co2 supermarked for å ha hjulpet meg med de mange spørsmålene mine før jeg kjøpte. Jeg har alltid kjempet for å få plantene mine til å vokse, og jeg har brukt co2-systemet i noen uker nå, og heller enn at plantene mine dør, de faktisk vokser. Unødvendig å si at jeg er veldig glad og takker co2 supermarked for å ha hjulpet meg med de mange spørsmålene mine før jeg kjøpte.
Graham G. Verifisert kjøper 15th Aug 2020
Jeg kunne ikke være lykkeligere med kjøpet mitt, alt i dette CO2-systemet er av beste kvalitet - regulatoren, diffusoren, slippkontrollen, til og med sugeklippene er veldig gode. Jeg kan ærlig talt ikke utsette for en eneste ting, og jeg kan anbefale alle som ønsker å kjøpe et CO2-system. Tjenesten som ble levert av CO2-supermarked var også eksemplarisk, Les mer... Jeg kunne ikke være lykkeligere med kjøpet mitt, alt i dette CO2-systemet er av beste kvalitet - regulatoren, diffusoren, slippkontrollen, til og med sugeklippene er veldig gode. Jeg kan ærlig talt ikke utsette for en eneste ting, og jeg kan anbefale alle som ønsker å kjøpe et CO2-system. Tjenesten som ble levert av CO2-supermarked var også eksemplarisk, og de svarte alltid raskt på spørsmålene mine før salg og den ble levert neste morgen til tross for at jeg bestilte klokka 16:30 dagen før.

Systeminnhold

Klikk på et element for mer informasjon

Ultimate-Pro Dual Stage CO2 Regulator
Ultimate-Pro Dual Stage CO2 Regulator
Vår Ultimate regulator er designet for bruk spesielt med akvarier, og har dobbeltrinnsdesign for å forhindre ende på tankdump, justerbart arbeidstrykk, 12V magnetventil (med strømtransformator), dobbeltrykksmålere og presisjonsnålventil for nøyaktig doseringskontroll.
 
 
Liten Bazooka Atomizer (opptil 200L)
Liten Bazooka Atomizer (opptil 200L)
De utrolig små boblene produsert av en Bazooka Atomizer Diffuser har stort overflateareal og gir utrolige diffusjonshastigheter.
Komplett CO2 Drop Checker Kit
Komplett CO2 Drop Checker Kit
En drop checker kit endrer farge for å indikere CO2 konsentrasjon i akvariet. Gjør det mulig å angi CO2 dosering spesifikt til akvariet ditt behov.
Regulator CO2-boballteller med innebygd tilbakeslagsventil
Regulator CO2-boballteller med innebygd tilbakeslagsventil
Denne boble-telleren festes til utgangen til regulatoren din, og har også en integrert tilbakeslagsventil for å forhindre vanntrykking fra akvariet inn i regulatoren.
Sterk sugeklemme for 6 mm slange (2 stk.)
Sterk sugeklemme for 6 mm slange (2 stk.)
Fest på riktig måte slangen din til siden av akvariet ditt ved hjelp av disse sterke sugeklemmene. Laget til 6 mm ytre diameter rør.
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistant Tubing
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistant Tubing
Polyuretanrør er motstandsdyktig mot CO2, noe som gir deg trygghet om at ditt trykksatte CO2-system vil være lekkasjefritt og effektivt i mange år framover.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt