Global levering
Vi sender globalt
Topprangerte Service
Utmerket kundeanmeldelser
Gratis retur
100% tilfredshet garantert
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme dagssending
Ukedagens bestillinger satt før kl
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Hjem > Komplett Akvarium CO2 System Sett > Enkeltrinns CO2-systemer > Pro Aquarium CO2 System For Planted Tank 20l - 500l +

Pro Aquarium CO2 System For Aquarium 20L - 500L +

1 935,49 kr

Systemtilpasning

Oppdateringskurv
 

Nøkkelord

  • Regulator med justerbart utgangstrykk, presisjonsnålventil, doble trykkmålere og 12v DC solenoid (strømforsyning inkludert) for tidsstyrt kontroll av CO2-dosering.
  • Presisjonsregulator bobleteller.
  • Høyytelses CO2-diffusor.
  • Enkel CO2-adapter (valgfritt).
  • Drop checker kit for riktig CO2-dosering.
  • 3m Polyuretanrør av høy kvalitet.
  • 4 x Sugeklips for ryddig rør.
 

Beskrivelse

Pro Aquarium CO2-system med justerbart utgangstrykk kombinerer høy ytelse og kvalitet til en overkommelig pris, hvor hver komponent har en viktig funksjon for et meget effektivt CO2-system.

CO2-regulatoren har justerbart utgangstrykk for å sikre at det kan møte behovene til ethvert akvarium, enten det er stort eller lite. Den høykvalitets 12V DC solenoiden (inkludert transformator inkludert) gjør det mulig å kontrollere dosering slik at CO2 kan doseres til tider og intervaller du velger. 12V DC-solenoiden gir sikker, lav temperatur og garantert ingen støyoperasjon. Presisjonsnålventilen og bobletelleren gir muligheten til enkelt å oppnå den nødvendige CO2-dosen.

For å sikre de beste nivåene av CO2-diffusjon oppnås en 'forstøverdiffusor'. Fordi boblene de produserer er utrolig små ('atomstørrelse'). Fordi boblen er så liten, blir de diffundert over i akvarievannet mer effektivt enn større bobler produsert av andre diffusorer, og gir derfor utrolig høye nivåer av diffusjon. Dette betyr at veldig lite CO2 blir bortkastet, noe som sparer penger på lang sikt.

En drop checker er inkludert i CO2-systemet, som brukes til å enkelt angi riktig CO2-dose for akvariet ditt. Uten en drop checker vil du egentlig bare gjette på hvor mye CO2 du skal dosere; en drop checker skifter farge for å gjenspeile om du doserer for mye, for lite eller riktig mengde.

Den (valgfrie) pH-kontrolleren setter CO2-doseringen din på autopilot og sørger for at CO2 bare doseres i akvariet etter behov. Når du bruker den sammen med fallkontrollen, kan du sørge for at CO2- og pH-nivåene forblir konstante for å gi plantene de mest stabile vekstforholdene, samtidig som det bidrar til å redusere algevekst.

Den (valgfrie) 'Easy CO2 Adapter' gir deg muligheten til å hente den nødvendige CO2-sylinderen fra en rekke praktiske steder og til og med high-street butikker. Å sikre at den nødvendige gassen til CO2-systemet ditt er enkelt og lett tilgjengelig. Bare velg hvilken adapter du vil ha; SodaStream, engangssylindere eller Paintball-sylindre.

CO2-systemet leveres også med alle andre gjenstander som kreves, inkludert 3m polyuretanrør, sugeklips og bobleteller.
 

Kunde anmeldelser

Gjennomsnittlig rangering

Individuelle omtaler

Matthew P. Verifisert kjøper 21st Jun 2021
Jeg kjøpte en av disse allerede, men sønnen min har nå et akvarium på rommet sitt og vil ha et til der også. Dessverre var dette utsolgt i over en måned, men vi ventet fordi jeg visste hvor bra det er. Nok en gang fungerer alt perfekt, og sodastream-kontakten gjør det veldig enkelt å skaffe gass. 5/5! Jeg kjøpte en av disse allerede, men sønnen min har nå et akvarium på rommet sitt og vil ha et til der også. Dessverre var dette utsolgt i over en måned, men vi ventet fordi jeg visste hvor bra det er. Nok en gang fungerer alt perfekt, og sodastream-kontakten gjør det veldig enkelt å skaffe gass. 5/5!
Mark W. Verifisert kjøper 18th May 2021
Perfekt service fra co2 supermarked, flotte detaljerte installasjonsinstruksjoner som jeg syntes var lette å følge. Perfekt service fra co2 supermarked, flotte detaljerte installasjonsinstruksjoner som jeg syntes var lette å følge.
Werner H. Verifisert kjøper 1st Mar 2021
Alt som lovet. Kan anbefale dette. Alt som lovet. Kan anbefale dette.
Darren V. Verifisert kjøper 31st Jan 2021
Utmerket produkt, utmerket service. Takk skal du ha! Utmerket produkt, utmerket service. Takk skal du ha!
Kevin E. Verifisert kjøper 28th Sep 2020
Perfekt sett alt god kvalitet og godt pakket. Rask leveranse Perfekt sett alt god kvalitet og godt pakket. Rask leveranse
Jean P. Verifisert kjøper 16th Jul 2020
Et komplett sett, kan være litt dyrere enn det som finnes på internett, men med klare og effektive opplæringsprogrammer og en effektiv, kompetent og tilgjengelig ettersalgsservice Et komplett sett, kan være litt dyrere enn det som finnes på internett, men med klare og effektive opplæringsprogrammer og en effektiv, kompetent og tilgjengelig ettersalgsservice
John T. Verifisert kjøper 31st May 2020
Utmerket produkt fungerer veldig bra. Jeg har et problem med at det forseglet montering på CO2-FE-en. Jeg meldte dem og de svarte og sendte meg ut ekstra skiver den dagen problemet løste. Utmerket produkt fungerer veldig bra. Jeg har et problem med at det forseglet montering på CO2-FE-en. Jeg meldte dem og de svarte og sendte meg ut ekstra skiver den dagen problemet løste.
Peter J. Verifisert kjøper 10th May 2020
God service. Produktet er godt bygget og enkelt å bruke God service. Produktet er godt bygget og enkelt å bruke
Tobias L. Verifisert kjøper 18th Mar 2020
Mye penger og skummelt å bestille, som nybegynner jeg er. Men det var helt unødvendig fordi det var raskt å få tingene hjem og når jeg en gang klarte å skru alle tingene sammen, fungerer det helt etter alle kunstens regler. Mye penger og skummelt å bestille, som nybegynner jeg er. Men det var helt unødvendig fordi det var raskt å få tingene hjem og når jeg en gang klarte å skru alle tingene sammen, fungerer det helt etter alle kunstens regler.
Ricardo R. Verifisert kjøper 22nd Feb 2020
Så langt så bra. Materialer av god kvalitet. Så langt så bra. Materialer av god kvalitet.
Se flere omtaler  Loading

Systeminnhold

Klikk på et element for mer informasjon

CO2-regulator med magnetventil, dobbeltmålere og justerbart utgangstrykk
CO2-regulator med magnetventil, dobbeltmålere og justerbart utgangstrykk
Designet for bruk spesielt med akvarier; den har en lett tilpasset design, justerbart arbeidstrykk, magnetventil, doble trykkmålere og presisjonsnålventil. Regulatoren vil passe til sylindere både vertikale og horisontale ventiler.
 
 
Liten Bazooka Atomizer (opptil 200L)
Liten Bazooka Atomizer (opptil 200L)
De utrolig små boblene produsert av en Bazooka Atomizer Diffuser har stort overflateareal og gir utrolige diffusjonshastigheter.
Komplett CO2 Drop Checker Kit
Komplett CO2 Drop Checker Kit
En drop checker kit endrer farge for å indikere CO2 konsentrasjon i akvariet. Gjør det mulig å angi CO2 dosering spesifikt til akvariet ditt behov.
Regulator CO2-boballteller med innebygd tilbakeslagsventil
Regulator CO2-boballteller med innebygd tilbakeslagsventil
Denne boble-telleren festes til utgangen til regulatoren din, og har også en integrert tilbakeslagsventil for å forhindre vanntrykking fra akvariet inn i regulatoren.
Sterk sugeklemme for 6 mm slange (2 stk.)
Sterk sugeklemme for 6 mm slange (2 stk.)
Fest på riktig måte slangen din til siden av akvariet ditt ved hjelp av disse sterke sugeklemmene. Laget til 6 mm ytre diameter rør.
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistant Tubing
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistant Tubing
Polyuretanrør er motstandsdyktig mot CO2, noe som gir deg trygghet om at ditt trykksatte CO2-system vil være lekkasjefritt og effektivt i mange år framover.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt