Global levering
Vi sender globalt
Topprangerte Service
Utmerket kundeanmeldelser
Gratis retur
100% tilfredshet garantert
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme dagssending
Ukedagens bestillinger satt før kl
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Hjem > CO2-regulatorer > Dual Stage Med Solenoid > Ultimate-se Co2-regulator Med To Faser

Ultimate-SE CO2-regulator Med To Faser

1 671,99 kr

Systemtilpasning

Oppdateringskurv
 

Nøkkelord

 • Design og produksjon av høyeste kvalitet.
 • Dobbelttrinnsmekanisme sikrer konstant utgangstrykk gjennom sylinderens levetid.
 • Justerbart utgangstrykk 0-8 bar for å imøtekomme behovene til ethvert akvarium (20L - 3000L).
 • Høy ytelse integrert 12v DC magnetventil - sikkert, lavt strømforbruk, kjølig temperatur og garantert ingen støy. Strømtransformator inkludert.
 • høy presisjon for ultimate doseringskontroll.
 • Doble trykkmålere viser inngangstrykk og arbeidstrykk.
 • Magnetventil gjør at CO2 kan slås av / på på bestemte tidspunkter.
 • Bransjestandard mutter, kompatibel med DIN 477 / BS 341 nr. 8 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (dekker Storbritannia, Europa og Asia).
 • Fungerer med hvilken som helst CO2-diffusor.
 • Valg av plugg og spenning.
 

Beskrivelse

Utrolig funksjon, design og produksjon - Ultimate-SE Dual Stage CO2 Regulator med 12V DC solenoid gir høyest mulig ytelse.

Dobbelttrinnsmekanismen sørger for at utgangstrykket ikke øker, selv om inngangstrykket øker eller synker, slik som kan skje i løpet av levetiden til CO2-sylinderen. Dette gir deg trygghet om at presset og flyten alltid vil forbli på det nivået du har satt det til.

Det justerbare utgangstrykket sikrer at regulatoren kan dekke behovene til ethvert akvarium, enten det er et lite nanoakvarium på bare 20L eller et akvarium på 3000L som krever flere diffusorer, denne regulatoren kan levere trykket som trengs.

Regulatoren leveres med en avansert avansert 12V DC magnetventil montert som standard. Det garanterer sikker drift, lavt strømforbruk, kjølig driftstemperatur og eliminerer muligheten for summende lyd. Tilsetningen av magnetventilen gjør det mulig å koble regulatoren til en timerplugg eller pH-regulator slik at doseringen av CO2 kan kontrolleres. Dette gjør det mulig å slå av CO2-strømmen når akvariumlysene ikke er på og plantene ikke fotosynteser og ikke drar nytte av tilsetningen av CO2.

En høypresisjonsnålventil er montert som standard, noe som gir en veldig høy grad av nøyaktighet når det gjelder CO2-dosering. Dosering kan oppnås så lavt som 1 boble / 10 sekunder, til en konstant strøm av CO2, slik at den kan fungere for små nanoakvarier på 20L til store akvarier på flere tusen liter.

Bruksanvisning

 • Stram regulatoren til CO2-sylinderen din med en nøkkel eller en skiftenøkkel. Ikke bruk hendene til å stramme, det vil ikke skape tilstrekkelig tetning og sannsynligvis lekke.
 • Sett utgangstrykket til minimum ved å vri trykkjusteringsknappen helt mot klokken.
 • Lukk nålventilen ved å vri helt med klokken.
 • Plugg magnetventilen i en stikkontakt og slå på den.
 • Åpne strømmen av gass fra CO2-sylinderen.
 • Sylinderens presurmåler vil nå indikere trykket på sylinderen. Drei trykkregulatoren med klokken til den leser 40PSI, som er et godt utgangspunkt for en enkelt diffusorinstallasjon.
 • Når boblebenken er festet, vri nålventilen mot klokken for å oppnå ønsket boblehastighet. 1 boble / sekund er egnet for et 150L akvarium - juster doseringen i samsvar med dette, dvs. 2 boble / sekund for 300L akvarium.
 • Klikk her for å lese den komplette installasjonsveiledningen for dobbeltrinnsregulator
 

Kunde anmeldelser

Gjennomsnittlig rangering

Individuelle omtaler

Richard M. Verifisert kjøper 20th Jan 2021
Denne regulatoren kom som en del av co2-systemet jeg bestilte, og jeg synes det er fantastisk. Selv for en nybegynner som meg var det så enkelt å installere og bruke. Denne regulatoren kom som en del av co2-systemet jeg bestilte, og jeg synes det er fantastisk. Selv for en nybegynner som meg var det så enkelt å installere og bruke.
Katja D. Verifisert kjøper 9th Jan 2021
Det fungerer bra, men det manglet en o-ring og USB-adapteren var ødelagt. Det fungerer bra, men det manglet en o-ring og USB-adapteren var ødelagt.


Small logo for CO2 Supermarket
Svar fra CO2 Supermarket
O-ringen (vaskemaskinen) som brukes til sylindertilkoblingen er klar, så det kan se ut som den mangler, men den er der.

Roger S. Verifisert kjøper 3rd Jan 2021
Jeg kjøpte dette etter å ha blitt dårlig sviktet av en to-trinns regulator fra en annen selger, og dette er mye mye bedre, jeg skulle ønske jeg hadde kjøpt dette fra begynnelsen. Selve regulatoren er bedre laget og ferdig, mer nøyaktig og mer pålitelig. Dette er den klart beste regulatoren på markedet, og prisen er veldig rimelig. Jeg kjøpte dette etter å ha blitt dårlig sviktet av en to-trinns regulator fra en annen selger, og dette er mye mye bedre, jeg skulle ønske jeg hadde kjøpt dette fra begynnelsen. Selve regulatoren er bedre laget og ferdig, mer nøyaktig og mer pålitelig. Dette er den klart beste regulatoren på markedet, og prisen er veldig rimelig.
Marcin D. Verifisert kjøper 22nd Dec 2020
En utmerket regulator som kombinerer suveren kvalitet, høy presisjon og til en veldig rimelig pris. Jeg har anbefalt dette til andre fordi det virkelig er enestående i alle henseender. En utmerket regulator som kombinerer suveren kvalitet, høy presisjon og til en veldig rimelig pris. Jeg har anbefalt dette til andre fordi det virkelig er enestående i alle henseender.
Rob P. Verifisert kjøper 20th Dec 2020
Utmerket produkt. Parret med en renovert 2 kg brannslukker og en nano-diffusor. Virkelig enkelt å installere etter co2 supermarkedguider, og det er stille i drift. Emballasjen kunne ikke vært bedre. Du får virkelig det du betaler! Kunne ikke anbefale Co2 supermarked høyere! Utmerket produkt. Parret med en renovert 2 kg brannslukker og en nano-diffusor. Virkelig enkelt å installere etter co2 supermarkedguider, og det er stille i drift. Emballasjen kunne ikke vært bedre. Du får virkelig det du betaler! Kunne ikke anbefale Co2 supermarked høyere!
Omar H. Verifisert kjøper 13th Dec 2020
Dette er den beste regulatoren jeg har brukt, alt til kvalitet og enkelt å justere med fin grad av nøyaktighet. Dette er den beste regulatoren jeg har brukt, alt til kvalitet og enkelt å justere med fin grad av nøyaktighet.
Frank F. Verifisert kjøper 5th Dec 2020
Fantastisk kvalitet og funksjon og veldig enkel å bruke, selv for en nybegynner som meg. Jeg bestemte meg for å betale litt ekstra for to trinn for å eliminere enhver sjanse for EOTD. Fantastisk kvalitet og funksjon og veldig enkel å bruke, selv for en nybegynner som meg. Jeg bestemte meg for å betale litt ekstra for to trinn for å eliminere enhver sjanse for EOTD.
Edward R. Verifisert kjøper 23rd Jun 2020
Enkel å sette opp, ser ut til å være godt laget, bare gripe er nålventiljusterer kan være mer følsom bortsett fra det, fungerer veldig bra og vil anbefale. Enkel å sette opp, ser ut til å være godt laget, bare gripe er nålventiljusterer kan være mer følsom bortsett fra det, fungerer veldig bra og vil anbefale.
Valentin B. Verifisert kjøper 6th Jun 2020
Gjør jobben. Av god kvalitet. Gjør jobben. Av god kvalitet.
Tom T. Verifisert kjøper 7th Mar 2020
Trengte en liten tilpasning for å passe til NZ 3 kg-sylinderen (reguleringsmutteren var 2 mm for lang). Enkelt gjort og ellers veldig enkelt å sette opp. Fantastisk service og kommunikasjon fra CO2 Supermarket. Alltid risikabelt å kjøpe ting fra den andre siden av planeten, men Martin gjorde det veldig enkelt. Vil anbefale på det sterkeste. Trengte en liten tilpasning for å passe til NZ 3 kg-sylinderen (reguleringsmutteren var 2 mm for lang). Enkelt gjort og ellers veldig enkelt å sette opp. Fantastisk service og kommunikasjon fra CO2 Supermarket. Alltid risikabelt å kjøpe ting fra den andre siden av planeten, men Martin gjorde det veldig enkelt. Vil anbefale på det sterkeste.
Se flere omtaler  Loading
Sylindertilkobling
klikk på bildet for å vise hele skjermen

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt