Global levering
Vi sender globalt
Topprangerte Service
Utmerket kundeanmeldelser
Gratis retur
100% tilfredshet garantert
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme dagssending
Ukedagens bestillinger satt før kl
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Hjem > Komplett Akvarium CO2 System Sett > Enkeltrinns CO2-systemer > Avansert Akvarium CO2 System For Plantetank 80l - 500l

Avansert Akvarium CO2 System For Plantetank 80L - 500L

1 592,49 kr

Systemtilpasning

Oppdateringskurv
 

Nøkkelord

  • Dual gauge CO2 regulator med strømnettet.
  • Precision regulator boble teller.
  • Høy ytelse CO2 diffusor.
  • Avansert Enkel CO2-adapter (valgfritt).
  • Drop checker kit for riktig CO2 dosering.
  • 3m Polyuretanrør av høy kvalitet.
  • 4 x Sugeklemmer for ryddig slange.
 

Beskrivelse

Det avanserte akvariet CO2-systemet kombinerer høykvalitetsprodukter med en rimelig prislapp, og inneholder alt som trengs for å skape et svært effektivt og effektivt CO2-system for å oppnå fantastisk plantevokst i akvariet.

Regulatoren har to trykkmåler som viser sylindertrykket og utgangs- / arbeidstrykket og en magnetventil som kan kobles til en stikkontakt eller en stopperplugg, slik at CO2-distribusjon kan slås på og av ved definerte intervaller (vanligvis til sammenfall med når akvariet lysene er på). Du kan også velge å oppgradere til en 12V DC solenoid (strømforsyning inkludert), som gir sikker, lav temperatur og garantert ingen støydrift. Nålventilen muliggjør finjustering av CO2-dosering og kan oppnå doseringshastigheter så lave som 1 boble / 4 sekunder.

Som tidligere nevnt overvåkes doseringen ved å telle hvor mange bobler per sekund (eller minutt) blir lagt til akvariet vann. Boblene teller med en "bobleteller", som er en enhet som kobles til regulatorens nåleventil, og lar deg se bobler av gass som beveger seg gjennom enheten. En boble counter av høy kvalitet er også inkludert i settet.

Som standard vil regulatoren feste til "vanlige" CO2-sylindere, men du kan også legge til en "Enkel CO2-adapter", som gjør det mulig å bruke lett tilgjengelige CO2-sylindere fra butikker i nærheten, som SodaStream, Disposable CO2, eller Paintball sylindere. Den type adapter som er inkludert for dette settet, er "Avansert" -modellen, som gjør det mulig å kople til sylinderen før du slår knappen for å frigjøre gassen. Dette sikrer at regulatoren, adapteren og sylinderen kan tilsluttes og kontrolleres tett før gass slippes ut. gjør det både trygt og enkelt å installere og bruke.

En forstøvningsdiffusor er også utstyrt med CO2-systemet, og du kan velge mellom "bazooka" -type som er distribuert i akvariet eller "inline" -type som er koblet til filterrøret som vann- går inn i akvariet fra filteret ditt. Forstøtningsdiffusorene gir eksepsjonell nivåer av CO2-diffusjon fordi størrelsen på boblene som sendes ut, er utrolig liten.

Dråpekontrollen som følger med i systemet, endrer farge for å reflektere CO2-nivåer i akvariet. Enheten er permanent installert i akvariet, og gjør at du kan endre CO2-dosen din (ved hjelp av nåleventilen og bobletelleren) for å oppnå optimale CO2-nivåer. Hvis drop-sjekken er blå, indikerer den utilstrekkelig CO2-nivå. hvis den er gul, indikerer det for mye CO2; og hvis den er grønn, indikerer den optimale CO2-nivåer.

Inkludert er også de forskjellige tilbehøret som er nødvendig, for eksempel Polyuretanrør for å koble delene sammen, og også sugeklemmer for å sikre at slangen er pent skjult for visning.
 

Kunde anmeldelser

Gjennomsnittlig rangering

Individuelle omtaler

Jennifer E. Verifisert kjøper 19th Jun 2021
Dette er første gang jeg prøver CO2, og dette settet hadde alt jeg trengte til en rimelig pris. Instruksjonene var veldig klare og gjorde det så rett frem å sette opp. Jeg hadde noen spørsmål før jeg kjøpte det, og CO2-supermarkedet var raskt ute med å svare og hjelpe meg. Vil absolutt anbefale Dette er første gang jeg prøver CO2, og dette settet hadde alt jeg trengte til en rimelig pris. Instruksjonene var veldig klare og gjorde det så rett frem å sette opp. Jeg hadde noen spørsmål før jeg kjøpte det, og CO2-supermarkedet var raskt ute med å svare og hjelpe meg. Vil absolutt anbefale
John H. Verifisert kjøper 14th Jun 2021
Flott produkt og kundeservice vil anbefale Flott produkt og kundeservice vil anbefale
Christopher H. Verifisert kjøper 3rd Jun 2021
Fantastisk sett, har virkelig gjort en forskjell for plantene i tanken min. Utmerket informasjon og veiledning gitt før jeg kjøpte. Takk skal du ha Fantastisk sett, har virkelig gjort en forskjell for plantene i tanken min. Utmerket informasjon og veiledning gitt før jeg kjøpte. Takk skal du ha
Daniel S. Verifisert kjøper 28th May 2021
Enkel å sette opp. Online instruksjoner er enkle å følge. Så langt har settet fungert bra. Vil anbefale. Enkel å sette opp. Online instruksjoner er enkle å følge. Så langt har settet fungert bra. Vil anbefale.
Roger G. Verifisert kjøper 28th May 2021
Et strålende sett og vel verdt pengene. Enkel å følge monteringsanvisningene, og plantene mine viser allerede tegn til forbedring. Dette er en veldig imponerende leverandør, og jeg satte stor pris på den umiddelbare responsen på spørringen jeg sendte inn. Jeg kan absolutt anbefale C02 Supermarket. Et strålende sett og vel verdt pengene. Enkel å følge monteringsanvisningene, og plantene mine viser allerede tegn til forbedring. Dette er en veldig imponerende leverandør, og jeg satte stor pris på den umiddelbare responsen på spørringen jeg sendte inn. Jeg kan absolutt anbefale C02 Supermarket.
Russ R. Verifisert kjøper 27th May 2021
Utmerket etter salgstjeneste e-post spørsmål under 1 time senere fikk svar problem ble løst glemt å sette o-ring i bobleteller vil anbefale dette selskapet Utmerket etter salgstjeneste e-post spørsmål under 1 time senere fikk svar problem ble løst glemt å sette o-ring i bobleteller vil anbefale dette selskapet
Alistair M. Verifisert kjøper 25th May 2021
Strålende service !!!! Veldig glad. Massevis av informasjon tilgjengelig. Takk skal du ha. Planter har det veldig bra. Co2-systemet var så enkelt å sette opp. Vil på det sterkeste anbefale Strålende service !!!! Veldig glad. Massevis av informasjon tilgjengelig. Takk skal du ha. Planter har det veldig bra. Co2-systemet var så enkelt å sette opp. Vil på det sterkeste anbefale
Ross B. Verifisert kjøper 24th May 2021
Du kan faktisk se poenget på stammede planter da jeg begynte å bruke dette CO2-systemet, det gjorde så stor forskjell! Veldig fornøyd med mitt kjøp og service fra co2 supermarked! Du kan faktisk se poenget på stammede planter da jeg begynte å bruke dette CO2-systemet, det gjorde så stor forskjell! Veldig fornøyd med mitt kjøp og service fra co2 supermarked!
Chris F. Verifisert kjøper 13th Apr 2021
Enkel å sette opp. Bobleteller ser ut til å gå tom for vann på omtrent en uke. Enkel å sette opp. Bobleteller ser ut til å gå tom for vann på omtrent en uke.


Small logo for CO2 Supermarket
Svar fra CO2 Supermarket
Tips: Bruk en lett mineralolje, som babyolje, i stedet for vann.

Derek M. Verifisert kjøper 31st Mar 2021
A * Første klasse A * Første klasse
Se flere omtaler  Loading

Systeminnhold

Klikk på et element for mer informasjon

CO2-regulator med magnetventil og dobbeltmålere
CO2-regulator med magnetventil og dobbeltmålere
Den er designet for bruk spesielt med akvarier, og har en lett tilpasset design, magnetventil, dobbelttrykksmålere og nøyaktig nålventil for presis CO2-dosering. Regulatoren vil passe til sylindere med horisontale ventiler, den typen som finnes på industrielle CO2-sylindere.
 
 
Liten Bazooka Atomizer (opptil 200L)
Liten Bazooka Atomizer (opptil 200L)
De utrolig små boblene produsert av en Bazooka Atomizer Diffuser har stort overflateareal og gir utrolige diffusjonshastigheter.
Komplett CO2 Drop Checker Kit
Komplett CO2 Drop Checker Kit
En drop checker kit endrer farge for å indikere CO2 konsentrasjon i akvariet. Gjør det mulig å angi CO2 dosering spesifikt til akvariet ditt behov.
Regulator CO2-boballteller med innebygd tilbakeslagsventil
Regulator CO2-boballteller med innebygd tilbakeslagsventil
Denne boble-telleren festes til utgangen til regulatoren din, og har også en integrert tilbakeslagsventil for å forhindre vanntrykking fra akvariet inn i regulatoren.
Sterk sugeklemme for 6 mm slange (2 stk.)
Sterk sugeklemme for 6 mm slange (2 stk.)
Fest på riktig måte slangen din til siden av akvariet ditt ved hjelp av disse sterke sugeklemmene. Laget til 6 mm ytre diameter rør.
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistant Tubing
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistant Tubing
Polyuretanrør er motstandsdyktig mot CO2, noe som gir deg trygghet om at ditt trykksatte CO2-system vil være lekkasjefritt og effektivt i mange år framover.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt