Global levering
Vi sender globalt
Topprangerte Service
Utmerket kundeanmeldelser
Gratis retur
100% tilfredshet garantert
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme dagssending
Ukedagens bestillinger satt før kl
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Hjem > Komplett Akvarium CO2 System Sett > Enkeltrinns CO2-systemer > Avansert Akvarium CO2 System For Plantetank 80l - 500l

Avansert Akvarium CO2 System For Plantetank 80L - 500L

1 552,49 kr

Systemtilpasning

Oppdateringskurv
 

Nøkkelord

  • Dual gauge CO2 regulator med strømnettet.
  • Precision regulator boble teller.
  • Høy ytelse CO2 diffusor.
  • Avansert Enkel CO2-adapter (valgfritt).
  • Drop checker kit for riktig CO2 dosering.
  • 3m Polyuretanrør av høy kvalitet.
  • 4 x Sugeklemmer for ryddig slange.
 

Beskrivelse

Det avanserte akvariet CO2-systemet kombinerer høykvalitetsprodukter med en rimelig prislapp, og inneholder alt som trengs for å skape et svært effektivt og effektivt CO2-system for å oppnå fantastisk plantevokst i akvariet.

Regulatoren har to trykkmåler som viser sylindertrykket og utgangs- / arbeidstrykket og en magnetventil som kan kobles til en stikkontakt eller en stopperplugg, slik at CO2-distribusjon kan slås på og av ved definerte intervaller (vanligvis til sammenfall med når akvariet lysene er på). Du kan også velge å oppgradere til en 12V DC solenoid (strømforsyning inkludert), som gir sikker, lav temperatur og garantert ingen støydrift. Nålventilen muliggjør finjustering av CO2-dosering og kan oppnå doseringshastigheter så lave som 1 boble / 4 sekunder.

Som tidligere nevnt overvåkes doseringen ved å telle hvor mange bobler per sekund (eller minutt) blir lagt til akvariet vann. Boblene teller med en "bobleteller", som er en enhet som kobles til regulatorens nåleventil, og lar deg se bobler av gass som beveger seg gjennom enheten. En boble counter av høy kvalitet er også inkludert i settet.

Som standard vil regulatoren feste til "vanlige" CO2-sylindere, men du kan også legge til en "Enkel CO2-adapter", som gjør det mulig å bruke lett tilgjengelige CO2-sylindere fra butikker i nærheten, som SodaStream, Disposable CO2, eller Paintball sylindere. Den type adapter som er inkludert for dette settet, er "Avansert" -modellen, som gjør det mulig å kople til sylinderen før du slår knappen for å frigjøre gassen. Dette sikrer at regulatoren, adapteren og sylinderen kan tilsluttes og kontrolleres tett før gass slippes ut. gjør det både trygt og enkelt å installere og bruke.

En forstøvningsdiffusor er også utstyrt med CO2-systemet, og du kan velge mellom "bazooka" -type som er distribuert i akvariet eller "inline" -type som er koblet til filterrøret som vann- går inn i akvariet fra filteret ditt. Forstøtningsdiffusorene gir eksepsjonell nivåer av CO2-diffusjon fordi størrelsen på boblene som sendes ut, er utrolig liten.

Dråpekontrollen som følger med i systemet, endrer farge for å reflektere CO2-nivåer i akvariet. Enheten er permanent installert i akvariet, og gjør at du kan endre CO2-dosen din (ved hjelp av nåleventilen og bobletelleren) for å oppnå optimale CO2-nivåer. Hvis drop-sjekken er blå, indikerer den utilstrekkelig CO2-nivå. hvis den er gul, indikerer det for mye CO2; og hvis den er grønn, indikerer den optimale CO2-nivåer.

Inkludert er også de forskjellige tilbehøret som er nødvendig, for eksempel Polyuretanrør for å koble delene sammen, og også sugeklemmer for å sikre at slangen er pent skjult for visning.
 

Kunde anmeldelser

Gjennomsnittlig rangering

Individuelle omtaler

Jamie H. Verifisert kjøper 12th Jan 2021
Flott pakke for å komme i gang med co2. Alt du trenger. Flott Flott pakke for å komme i gang med co2. Alt du trenger. Flott
Nigel J. Verifisert kjøper 10th Jan 2021
Enkel og enkel å installere. Enkel og enkel å installere.
Edward B. Verifisert kjøper 29th Dec 2020
Enkel å installere med enkle instruksjoner. Fungerer perfekt, og bobletelleren holder med solenoiden der jeg setter den. Diffusoren gir ultrafine bobler, noe som er perfekt. Veldig fornøyd med kjøpet mitt og vil definitivt gjøre CO2 Supermarket til å gå for fremtidige krav. Enkel å installere med enkle instruksjoner. Fungerer perfekt, og bobletelleren holder med solenoiden der jeg setter den. Diffusoren gir ultrafine bobler, noe som er perfekt. Veldig fornøyd med kjøpet mitt og vil definitivt gjøre CO2 Supermarket til å gå for fremtidige krav.
Simon . Verifisert kjøper 15th Dec 2020
Enkel å sette opp og få oppringt i rask levering veldig godt laget og veldig god kontakt kastet hele kjøpet 100% anbefaler firma og produkt Enkel å sette opp og få oppringt i rask levering veldig godt laget og veldig god kontakt kastet hele kjøpet 100% anbefaler firma og produkt
David J. Verifisert kjøper 3rd Dec 2020
Normalt ikke en for å legge igjen anmeldelser, men dette må være unntaket. Kvaliteten på produktet virker bra, det har bare gått en uke eller så, men det forventes ingen problemer. Tjenesten har imidlertid ganske enkelt vært enestående, fra produktvalg og rådgivning om det beste som er satt opp for å imøtekomme mine krav til og med Les mer... Normalt ikke en for å legge igjen anmeldelser, men dette må være unntaket. Kvaliteten på produktet virker bra, det har bare gått en uke eller så, men det forventes ingen problemer. Tjenesten har imidlertid ganske enkelt vært enestående, fra produktvalg og rådgivning om det beste som er satt opp for å imøtekomme mine krav til og med å installere spørrings-e-postmeldinger som ble besvart så raskt at det var som om det var en nettprat, jeg er 110% imponert og vil anbefale på mindre enn et hjerteslag. Jeg var bekymret for at et CO2-sett ville være et teknisk mareritt, og all den frykten ble lagt til sengs av teamet på CO2-supermarked. Virkelig takknemlig og veldig fornøyd
Tomas R. Verifisert kjøper 22nd Oct 2020
Utmerket co2-system med klare instruksjoner. gleder meg til endelig å få plantene mine til å vokse! Utmerket co2-system med klare instruksjoner. gleder meg til endelig å få plantene mine til å vokse!
Elias M. Verifisert kjøper 27th Sep 2020
Bra produkt og fungerer ordentlig Bra produkt og fungerer ordentlig
John N. Verifisert kjøper 23rd Jun 2020
Bubbles !. En av de nye plantene mine begynte å perle i natt, jeg fikk karbonsyklusen til å fungere, det er hvor bra dette systemet er hvis jeg kan gjøre det... Bubbles !. En av de nye plantene mine begynte å perle i natt, jeg fikk karbonsyklusen til å fungere, det er hvor bra dette systemet er hvis jeg kan gjøre det...
Michael J. Verifisert kjøper 18th Jun 2020
Fantastisk sett og god verdi, anbefaler Fantastisk sett og god verdi, anbefaler
Fredrik K. Verifisert kjøper 18th Jun 2020
Veldig fornøyd, veldig gode instruksjoner og veldig enkel å installere. Veldig gode og raske svar på spørsmål! Veldig fornøyd, veldig gode instruksjoner og veldig enkel å installere. Veldig gode og raske svar på spørsmål!
Se flere omtaler  Loading

Systeminnhold

Klikk på et element for mer informasjon

CO2-regulator med magnetventil og dobbeltmålere
CO2-regulator med magnetventil og dobbeltmålere
Den er designet for bruk spesielt med akvarier, og har en lett tilpasset design, magnetventil, dobbelttrykksmålere og nøyaktig nålventil for presis CO2-dosering. Regulatoren vil passe til sylindere med horisontale ventiler, den typen som finnes på industrielle CO2-sylindere.
 
 
 
Liten Bazooka Atomizer (opptil 200L)
Liten Bazooka Atomizer (opptil 200L)
De utrolig små boblene produsert av en Bazooka Atomizer Diffuser har stort overflateareal og gir utrolige diffusjonshastigheter.
Komplett CO2 Drop Checker Kit
Komplett CO2 Drop Checker Kit
En drop checker kit endrer farge for å indikere CO2 konsentrasjon i akvariet. Gjør det mulig å angi CO2 dosering spesifikt til akvariet ditt behov.
Regulator CO2-boballteller med innebygd tilbakeslagsventil
Regulator CO2-boballteller med innebygd tilbakeslagsventil
Denne boble-telleren festes til utgangen til regulatoren din, og har også en integrert tilbakeslagsventil for å forhindre vanntrykking fra akvariet inn i regulatoren.
Sterk sugeklemme for 6 mm slange (2 stk.)
Sterk sugeklemme for 6 mm slange (2 stk.)
Fest på riktig måte slangen din til siden av akvariet ditt ved hjelp av disse sterke sugeklemmene. Laget til 6 mm ytre diameter rør.
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistant Tubing
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistant Tubing
Polyuretanrør er motstandsdyktig mot CO2, noe som gir deg trygghet om at ditt trykksatte CO2-system vil være lekkasjefritt og effektivt i mange år framover.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt