Global levering
Vi sender globalt
Topprangerte Service
Utmerket kundeanmeldelser
Gratis retur
100% tilfredshet garantert
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme dagssending
Ukedagens bestillinger satt før kl
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Hjem > CO2-regulatorer > Enkelt Trinn Med Solenoid > Co2-regulator Med Magnetventil, Dobbeltmålere Og Justerbart Utgangstrykk

Enkelttrinns CO2-regulator Med Magnetventil, Dobbeltmålere Og Justerbart Utgangstrykk

1 224,99 kr

Systemtilpasning

Oppdateringskurv
 

Nøkkelord

 • Design og produksjon av høyeste kvalitet.
 • Justerbart utgangstrykk 0-8 bar for å imøtekomme behovene til ethvert akvarium (20L - 3000L).
 • 12v DC magnetventil gjør det mulig å slå på / av CO2 på definerte tidspunkter. Strømtransformator inkludert.
 • høy presisjon for ultimate doseringskontroll.
 • Utgang kan justeres for å muliggjøre bruk med horisontale eller vertikale CO2-sylinderventiler.
 • Doble trykkmålere viser inngangstrykk og arbeidstrykk.
 • Bransjestandard mutter, kompatibel med DIN 477 / BS 341 nr. 8 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (dekker Storbritannia, Europa og Asia).
 • Fungerer med hvilken som helst CO2-diffusor.
 

Beskrivelse

Enkelttrinnsregulator med justerbart trykk vil redusere høyt trykk på en CO2-sylinder til et lavere og brukbart trykk for bruk i akvariet. Evnen til å justere arbeids- / utgangstrykket sikrer at regulatoren vil være i stand til å oppfylle behovene til akvariumskrav; Enten som bruker en enkelt CO2-diffusor, eller flere diffusorer, kan denne regulatoren justeres for å levere det trykket som er nødvendig.

En høypresisjonsnålventil er montert som standard, noe som gir deg enkel og utrolig nøyaktig kontroll av CO2-dosering. Som et resultat er regulatoren egnet for små / nano akvarier, da boblehastigheten (dosen) kan reduseres så lav som 1 boble / 10 sekunder.

Fordi nålventilen kan rotere, kan regulatoren brukes med enten horisontale eller vertikale sylinderventiler. Stammen / mutteren kan også fjernes og kan deretter kobles til nanokassetter, noe som gjør regulatoren egnet for nanoakvarier, og mye større akvarier.

Den integrerte magnetventilen gir muligheten til å automatisk slå av CO2 med tidsbestemte intervaller, for eksempel å synkronisere med akvariets belysning. Dette sikrer at CO2 ikke blir dosert når det ikke er behov for det, og vil derfor forlenge levetiden til CO2-sylinderen og spare penger. 12V DC magnetomagnet (strømtransformator inkludert) gir sikker lav temperatur og garantert ingen støydrift.

Doble trykkmålere indikerer sylindertrykket og utgangs- / arbeidstrykket.

Bruksanvisning

 • Stram regulatoren til CO2-sylinderen din med en nøkkel eller en skiftenøkkel. Ikke bruk hendene til å stramme, det vil ikke skape tilstrekkelig tetning og sannsynligvis lekke.
 • Sett utgangstrykket til minimum ved å vri trykkjusteringsknappen helt mot klokken.
 • Lukk nålventilen ved å vri helt med klokken.
 • Plugg magnetventilen i en stikkontakt og slå på den.
 • Åpne strømmen av gass fra CO2-sylinderen.
 • Sylinderens presurmåler vil nå indikere trykket på sylinderen. Drei trykkregulatoren med klokken til den leser 40PSI, som er et godt utgangspunkt for en enkelt diffusorinstallasjon.
 • Når boblebenken er festet, vri nålventilen mot klokken for å oppnå ønsket boblehastighet. 1 boble / sekund er egnet for et 150L akvarium - juster doseringen i samsvar med dette, dvs. 2 boble / sekund for 300L akvarium.
 • Klikk her for å lese den komplette installasjonsguiden for regulator
 

Kunde anmeldelser

Gjennomsnittlig rangering

Individuelle omtaler

Matthew P. Verifisert kjøper 21st Jun 2021
Stor regulator, jeg har nå kjøpt to av dem - en til meg og en til sønnen min, og begge har jobbet feilfritt. 5/5 Stor regulator, jeg har nå kjøpt to av dem - en til meg og en til sønnen min, og begge har jobbet feilfritt. 5/5
Jonathan D. Verifisert kjøper 21st Mar 2021
Veldig bra regulator, nøyaktig og pålitelig. 1 feil, tilkoblingssystem er altfor kort etter min mening. Brukes på en 20 liters flaske med krage og systemet kan ikke monteres gjennom kragen. Enten mulighet for å demontere kragen hver gang eller forlengelsesstykke (slange). Veldig bra regulator, nøyaktig og pålitelig. 1 feil, tilkoblingssystem er altfor kort etter min mening. Brukes på en 20 liters flaske med krage og systemet kan ikke monteres gjennom kragen. Enten mulighet for å demontere kragen hver gang eller forlengelsesstykke (slange).
Jamie P. Verifisert kjøper 5th Feb 2021
Stor regulator det beste jeg har eier så langt takk Stor regulator det beste jeg har eier så langt takk
Remi J. Verifisert kjøper 3rd Jan 2021
Flott! Veldig god kvalitet Flott! Veldig god kvalitet
Nick P. Verifisert kjøper 22nd Oct 2020
Jeg har hatt dette et par uker, og det fungerer veldig bra. Boblehastigheten og trykket har holdt seg akkurat slik jeg satte, og solenoiden har fungert feilfritt. Jeg har hatt dette et par uker, og det fungerer veldig bra. Boblehastigheten og trykket har holdt seg akkurat slik jeg satte, og solenoiden har fungert feilfritt.
Michael I. Verifisert kjøper 11th Oct 2020
Flott produkt. Fungerer som beskrevet og fin touch at det sammen med ordrebekreftelsen er gitt en lenke til installasjonsinstruksjonene. God valuta for pengene og god service fra disse gutta Flott produkt. Fungerer som beskrevet og fin touch at det sammen med ordrebekreftelsen er gitt en lenke til installasjonsinstruksjonene. God valuta for pengene og god service fra disse gutta
Kevin E. Verifisert kjøper 28th Sep 2020
God produktverdi for pengene God produktverdi for pengene
Patrick T. Verifisert kjøper 10th Sep 2020
Har brukt den i noen uker nå og kan ikke utsette det. Nøyaktig trykkontroll, presisjonsnålventil og solenoiden fungerer bra. Toppkarakter. Har brukt den i noen uker nå og kan ikke utsette det. Nøyaktig trykkontroll, presisjonsnålventil og solenoiden fungerer bra. Toppkarakter.
Jean P. Verifisert kjøper 16th Jul 2020
En skuffelse over magnetventilen hvis stempel satt fast, raskt løst av den meget effektive og kompetente ettersalgstjenesten. Takk Martin. En skuffelse over magnetventilen hvis stempel satt fast, raskt løst av den meget effektive og kompetente ettersalgstjenesten. Takk Martin.
Douglas S. Verifisert kjøper 12th Jul 2020
Første klasse fulgte videoinstruksjoner Første klasse fulgte videoinstruksjoner
Se flere omtaler  Loading
Enkelttrinns CO2-regulator festet til horisontal sylinder
klikk på bildet for å vise hele skjermen

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt